trade

DE JUISTE MACHINE OP DE JUISTE PLEK, waar ook ter wereld

OC Group heeft een ruim aanbod aan landbouw- en grondverzetmachines. Meer weten over ons aanbod in werktuigen voor landbouw of grondverzet? Bekijk het brede assortiment aan machines en alle beschrijvingen via onze voorraad pagina.

Niet kunnen vinden wat u zoekt? Via ons uitgebreide internationale netwerk van gebruikers en leveranciers vinden we altijd een oplossing voor u. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Landbouw­machines
zonder zorgen
de grens over

In de sector landbouw en grondverzet vinden wereldwijd voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaats. De Nederlandse export van machines, gereedschappen en onderdelen is mede daarom een belangrijke groeisector.

Als ervaren expert weet OC Group alles over de export van landbouw- en grondverzetmachines en ander materieel naar landen binnen Europa, Afrika en Azië. OC Group is volledig op de hoogte van regelgeving en voorschriften. De export van machines of onderdelen verloopt daardoor zorgeloos, met alle benodigde exportdocumenten nauwkeurig verzorgd en alle kennis over vergunningen paraat.

Geen stilstand
van goederen

De prioriteit in onze aandacht ligt bij u, bij de aankoop van een machine nemen we u de zorgen die gepaard gaan met export uit handen. Ook de verlading van landbouw- en grondverzetmachines kunt u volledig aan OC Group overlaten. U kunt erop vertrouwen dat u de machines in perfecte staat ontvangt.

Van verscheping tot containers regelen, van machines demonteren en op locatie installeren. Voorzien van alle benodigde vrachtbrieven en douanepapieren, is uw machine snel, veilig en met de juiste documenten op zijn plaats.

Kennis maken?

Meer weten over de mogelijkheden omtrent aanschaf en/of export van (landbouw)machines?