high clearance trac

Wendbaar met hoge bodemvrijheid

Een juiste afstand is voor sommige landbouwtoepassingen van essentieel belang. OC Group begrijpt dit en levert met de High Clearance Trac een doeltreffend antwoord.

OC Group heeft de High Clearance Trac oorspronkelijk ontworpen voor vruchtbomen. Met deze machine kunt u eenvoudig bomen en andere gewassen bewerken zonder ze te beschadigen. Dankzij de bodemvrijheid van 1700 mm en een 65 pk motor, manoeuvreert de High Clearance Trac probleemloos over de rijen met speciale gewassen.

Vrijheid op maat

Behalve voor bomen is de High Clearance Trac uitermate geschikt voor allerhande delicate rijenculturen. De spoorbreedtes van deze machine kunnen volledig naar wens en behoefte van de opdrachtgever op maat worden gemaakt. OC Group levert voor deze robuuste machine tal van – eenvoudig uitwisselbare – schoffelelementen, onkruidborstels en soorten messen. Ook de optie voor chemische onkruidbestrijding kan specifiek op maat worden gemaakt en op elke gewenste sproeiwijdte worden aangepast.

Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, levert de High Clearance Trac de juiste bodemvrijheid op maat!

bekijk de video

specificaties

bekijk de foto's

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.