loader image

disclaimer

Op deze pagina bevindt zich de disclaimer van oc-group.com. Deze disclaimer betreft onder welk voorbehoud de informatie, op de website van OC Group, wordt aangeboden. Bij gebruik van de website stemt u in met onderstaande disclaimer.

intellectueel eigendom

Het gebruik van informatie van de website is vrijblijvend zolang deze informatie niet wordt gekopieerd, verspreidt of misbruikt. De informatie op de website van OC Group mag alleen worden hergebruikt volgens de regelingen van het dwingend recht. Zonder schriftelijke toestemming van OC Group is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op de website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij OC Group.

uitsluiting van aansprakelijk­heid

OC Group streeft naar een zo actueel mogelijke website. De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid.

OC Group behoudt zich het recht voor om materiaal te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. OC Group aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat vermeld, waarnaar via hyperlinks wordt verwezen.

wijzigingen

Bij mogelijke wijziging van de disclaimer, zal de meest recente versie zich op deze pagina van oc-group.com bevinden.

Kennis maken?

Solliciteer direct als stagiair

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Solliciteer direct als constructie­bankwerker

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.