engineering & productie

u bedenkt het, wij maken het

engineering bij OC Group

Expertise en kennis op het gebied van engineering is een must als het op landbouw aankomt. OC Group beschikt over beide.

OC Group heeft een eigen engineeringafdeling voor de ontwikkeling en productie van custom-built machines en constructies. Onze engineers kunnen:

OC Group ondersteunt u met het volledige proces, van eerste ontwerp tot uiteindelijke oplevering. We doen dit aan de hand van uw kwaliteit- en producteisen, want u bent onze inspiratiebron.

Eigen
productiehal

De landbouwmachines en -constructies ontwerpen en produceren we in onze eigen productie- en assemblagehal. Daarbij gaan we niet over een nacht ijs. Onze machines worden uitvoerig getest, zodat we u de meest efficiënte oplossing bieden. Bovendien spelen we constant in op de trends en ontwikkelingen.

Complete ontzorging,
ongeacht de locatie

Soms is het niet mogelijk om een machine volledig in de fabriek te assembleren, bijvoorbeeld wanneer deze deel uit maakt van een grotere installatie. In dat geval monteren en installeren we het geheel bij u op locatie.

Omdat onze machines volledig in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd worden, hebben we vanaf het eerste concept tot en met de installatie alles onder controle. Zo worden veel van onze landbouwmachines op maat ‘turnkey’ opgeleverd. Hierbij levert u als klant alle informatie aan en ontwikkelen en produceren wij de juiste machine inclusief besturing. Ook tijdens en na de inbedrijfstelling van uw machine zijn we u graag van dienst. Op die manier nemen we u de zorgen uit handen en creëren we samen een perfect resultaat.

Kennis maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf onze creatieve oplossingen met machinebouw en constructies.

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.