over oc group

meer dan 50 jaar ervaring

Passie voor techniek

De passie voor techniek zit in ons DNA. Met meer dan 50 jaar ervaring is OC Group uitgegroeid tot de (inter)nationale leverancier van landbouwmachines, beregeningsinstallaties en custom-built machines.

We gaan uit van uw visie en ontwikkelen deze tot het perfecte product. We analyseren, modelleren en produceren en altijd staan uw eisen en wensen centraal. We gaan met u het gesprek aan en ontwikkelen met onze engineers de meest efficiënte oplossing. Op die manier nemen we u de zorg volledig uit handen.

Dankzij ons ruime assortiment aan hoogwaardige en innovatieve machines, in combinatie met onze vakkundigheid en expertise voor maatwerk, leveren we de machines en producten die u nodig heeft. Met een pragmatische aanpak, krijgt u de oplossing waarmee u efficiënter en effectiever werkt. Oplossingen die maken dat u meegaat met de tijd.

Coppens mechanisatie

OC Group is ontstaan vanuit Coppens Mechanisatie, sinds 1967 actief in machinebouw voor de landbouw. 

Coppens Mechanisatie fungeert nu voornamelijk als Fendt dealership. Klik op onderstaande button om de website van Coppens Mechanisatie te bezoeken.

kubota dealership

OC Group en Coppens Mechanisatie zijn erkend Kubota importeur. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan aan de basis van de Kubota-machines.

Kennis maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf onze creatieve oplossingen met machinebouw en constructies.