loader image

Over OC-Group

Meer dan 50 jaar ervaring

Passie voor techniek

De passie voor techniek zit in ons DNA. Met meer dan 50 jaar ervaring is OC-Group uitgegroeid tot de (inter)nationale leverancier van landbouwmachines, beregeningsinstallaties en custom-built machines.

We gaan uit van uw visie en ontwikkelen deze tot het perfecte product. We analyseren, modelleren en produceren en altijd staan uw eisen en wensen centraal. We gaan met u het gesprek aan en ontwikkelen met onze engineers de meest efficiënte oplossing. Op die manier nemen we u de zorg volledig uit handen.

Dankzij ons ruime assortiment aan hoogwaardige en innovatieve machines, in combinatie met onze vakkundigheid en expertise voor maatwerk, leveren we de machines en producten die u nodig heeft. Met een pragmatische aanpak, krijgt u de oplossing waarmee u efficiënter en effectiever werkt. Oplossingen die maken dat u meegaat met de tijd.

Landbouw­machines

OC Group is ontstaan vanuit Coppens Mechanisatie, sinds 1967 actief in machinebouw voor de landbouw. 

Coppens Mechanisatie is, samen met Steenbergen Mechanisatie, uw partner voor landbouwmachines. Klik op onderstaande buttons om de websites te bezoeken.

Go & Grow farm solutions

Go&Grow Farm Solutions is een partner van OC Group. Go&Grow is actief in Afrika met de levering van kwaliteitsmachines voor uw landbouwoperaties, inclusief het onderhoud, de implementatie van de machines en de training van uw team ter plaatse.

Constant op zoek naar nieuw talent

OC-Group is altijd op zoek naar nieuw talent om samen met ons jonge team van specialisten onze mooie projecten van A tot Z op te kunnen pakken.

Wil jij werken in een jong team met de nieuwste apparatuur en met de nieuwste technieken? Solliciteer dan gelijk!

Wat zijn uw eisen en wensen?

Solliciteer direct als constructie­bankwerker

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Solliciteer direct als stagiair

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.