loader image

As-verbredingen

Built-on as-verbreding

Sommige landbouwtoepassingen vragen om een breder spoor. OC-Group kent alle ins & outs en is uw vertrouwde partner als het aankomt op het ontwerpen van ‘custom-built’ as-verbredingsdelen voor uw trekker!

OC-Group vindt het belangrijk om de bestaande machine zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat te behouden. Ook als het op aanpassen, verbeteren of modificeren aankomt. De engineers van OC-Group ontwerpen as-verbredingsdelen die op de bestaande assen gebouwd kunnen worden.

De huidige assen blijven intact. Uw trekker kan binnen één dag compleet terug op het oorspronkelijke spoor gezet worden. Complete aanpassing op maat, zonder verlies van bestaande machine.

OC-Group heeft diverse tractoren uitgevoerd met een ‘built-on’ as-verbreding.

As-verbreding op maat

Uw wensen en eisen voor as-verbredingen, spoorbreedtes en toepassingen staan bij OC-Group altijd centraal. Onze engineers meten alle kritische onderdelen op de millimeter na en maken zo nodig een complete 3D-scan van de machine. De kritische delen worden omgezet in een 3D-programma. In deze specialistische software ontwerpen de engineers van OC-Group de volledige as-verbreding.

De complete constructie wordt op sterkte berekend, afgestemd op uw werkzaamheden. Na de ontwerpfase, wordt het geheel aan u voorgelegd. Na inspectie en uw akkoord, vervaardigt OC-Group alle onderdelen op de tiende millimeter nauwkeurig, met een vlakbedlaser en CNC-machines.

OC-Group test uw machine uitvoerig en voorziet deze van een CE-markering. Zo weet u zeker dat uw machine veilig en volgens de specificaties wordt opgeleverd. De services van OC-Group zorgen voor een minimale doorlooptijd dankzij de complete ‘in-house’ engineering, fabricage, assemblage en montage.

Op zoek naar een vertrouwde partner voor uw ‘built-on’ as-verbreding? Bij OC-Group bent u aan het juiste adres!

bekijk de video

specificaties

bekijk de foto's

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.

Solliciteer direct als stagiair

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Solliciteer direct als constructie­bankwerker

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV