loader image

Boosterstation

Geef een boost aan irrigatie

Voor irrigatie van uw gewassen gebruikt u een pomp, die het water uit een bron naar uw irrigatiemachine pompt. Is de afstand tussen de onderwaterpomp en de gewassen te groot? Een boosterstation – of tussenstation – biedt uitkomst.

Een boosterstation bouwt de benodigde druk op en verpompt het water over meerdere kilometers. Zeker wanneer u beschikt over een meer of vijver, is een boosterstation uitermate geschikt.

Plug & play

OC-Group biedt de ideale oplossing voor het overbruggen van een grote afstand tussen de waterbron en de gewassen: een Plug & Play boosterstation.

Dit boosterstation is opgesteld in een 20 FT High Cube container. Hiermee sluit u het boosterstation eenvoudig af of verplaatst u het op elk gewenst moment. In combinatie met twee pompen verpompt het station 300 m3/uur naar uw irrigatiemachines. De boosterinstallatie is uitgerust met sensoren en PLC-besturing. Zo bent u altijd verzekerd van de perfecte druk en flow op uw irrigatiemachines.

Op zoek naar een installatie met meer of minder capaciteit? Ook dan zit u goed bij OC-Group. Onze engineers ontwerpen de oplossing altijd op basis van uw eisen en wensen!

OC-Group ontwerpt, fabriceert, assembleert en test de volledige installatie in eigen beheer. De installatie wordt Plug & Play opgeleverd, een kwestie van aansluiten van de aanzuig- en persleiding én aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Onze monteurs installeren het boosterstation afgestemd op uw eigen toepassing, denk aan afstelling van de druk en de flow voor uw irrigatiemachines. Ook het aanleggen van het leidingwerk tussen het boosterstation en het irrigatiesysteem is bij OC-Group in goede handen. We garanderen dat uw installatie veilig en volgens de specificaties opgeleverd wordt. Daarvoor testen we het systeem uitvoerig en voorzien het boosterstation van CE-markering.

Onze services zorgen voor een minimale doorlooptijd dankzij de complete ‘in-house’ engineering, fabricage, assemblage en montage. Op zoek naar een vertrouwde partner voor uw Plug & Play boosterstation? Bij OC-Group bent u aan het juiste adres.

specificaties

bekijk de foto's

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.

Solliciteer direct als stagiair

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Solliciteer direct als constructie­bankwerker

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV