loader image

Oogstframe

Efficiënt oogsten

Efficiënt oogsten vraagt om een efficiënt ontworpen en gefabriceerde machine. Eentje waarbij functionaliteit en doelmatigheid centraal staan. Een oogstframe moet makkelijk te vervoeren zijn in de achterhef van uw tractor. Uiteraard rekening houdend met wettelijke afmetingen van machines die in de achterhef hangen.

Veilig broccoli oogsten

OC-Group biedt u een oogstframe met plaats voor zeven kuubkisten. Alle zeven kuubkisten kunnen tegelijkertijd onder een hoek van 45° gezet worden. Het oogsten van broccoli wordt zo een stuk veiliger, efficiënter en aangenamer. Tijdens het laden van de kuubkisten, kantelen de kuubkisten langzaam terug.

Veiligheid is gegarandeerd, omdat elke kuubkist afzonderlijk hydraulisch wordt vastgeklemd. Het complete besturingssysteem van de machine is uitgevoerd met sensoren, zodat door een eventuele menselijke fout geen kuubkisten losraken.

De complete machine hangt in de achterhef van de tractor. Zo hangt de machine boven het gewas en is de draaicirkel van de combinatie klein. Dit minimaliseert beschadiging van gewassen tijdens het wisselen van het rijpad.

Tijdens transport over de weg, wordt de machine hydraulisch ingeklapt worden. Hiermee voldoet het geheel aan de maximale wettelijke afmetingen voor machines in de achterhef. Bovendien is broccoli-oogstframe eenvoudig te bedienen vanuit de cabine van de tractor.

OC-Group test uw machine uitvoerig en voorziet deze van een CE-markering. Zo weet u zeker dat uw machine veilig en volgens de specificaties wordt opgeleverd. De services van OC-Group zorgen voor een minimale doorlooptijd dankzij de complete ‘in-house’ engineering, fabricage, assemblage en montage.

Op zoek naar een vertrouwde partner voor uw ‘custom built’ machine? Bij OC-Group bent u aan het juiste adres!

specificaties

bekijk de foto's

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.

Solliciteer direct als stagiair

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Solliciteer direct als constructie­bankwerker

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV