loader image

Torq HC trac

Speciaal afgestemd op de behoefte van de professionele fruitboomkweker

OC Group heeft de HC-TRAC oorspronkelijk ontworpen voor de onkruidbestrijding naast en tussen de bomen in de kwekerij. Dankzij de bodemvrijheid van 1700mm, kan de machine probleemloos over de rijen. Het lichte gewicht van de machine, stelt de gebruiker in staat om tijdig de schoffelwerkzaamheden uit te voeren en de kwekerij schoon te houden. De machine is standaard uitgevoerd met V-messen. Optioneel zijn vingerwieders en eventueel andere elementen op te bouwen. Tevens biedt de machine de mogelijkheid om met rijenspuit uitgerust te worden.

Vrijheid op maat

Behalve voor bomen is de High Clearance Trac ook geschikt voor andere rijenculturen. De machine is uit te voeren met verschillende spoorbreedtes. OC Group levert voor deze robuuste machine tal van – eenvoudig uitwisselbare – schoffelelementen, onkruidborstels en soorten messen. Daarnaast zijn tal van andere werkzaamheden denkbaar met deze functionele machine. Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, levert de High Clearance Trac de juiste bodemvrijheid op maat!

bekijk de video

specificaties

bekijk de foto's

Direct offerte aanvragen

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor meer informatie of met een offerte op maat.

Solliciteer direct als stagiair

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV

Solliciteer direct als constructie­bankwerker

Vul onderstaand aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Upload motivatie
Upload CV